Levering på 1-3 dager

 

Hva om jeg ombestemmer meg?

Du kan kostnadsfritt returnere varen innen 14 dager dersom den ikke er brukt. Da må den returneres i original emballasje.

 

Hvordan vet jeg om bestillingen er registrert?

Så fort bestilligen er registrert hos oss vil du få en ordrebekreftelse på mailadresen du har registrert. På denne finner du også ditt ordrenummer som du kan bruke til å følge varen hele veien. Dersom du ikke har mottatt noen kvittering må du kontakte oss på kundeservice så vi kan finne ut hva som har skjedd.

 

Hvordan avbestiller jeg en ordre som allerede er registrert?

Dersom du ønsker å avbestille en ordre må du kontakte oss så fort som mulig. Dersom varen ikke er sent allerede så kan vi stoppe den, hvis varen er sendt så gjelder betingelsene du finner under "retur". Vi er tilgjelngelig på email og telefon.

 

Generelt Kjøpsvilkårene (salgsbetingelsene) gjelder for alt salg av produkter og tjenester fra Kaffedrop.no til forbrukere i Norge. Kjøpsvilkårene, sammen med kundens bestilling (bekreftet gjennom en ordrebekreftelse) utgjør det samlede avtalegrunnlaget for kjøpet.

 

Er du under 18 år kan du bare handle ved å betale ved levering. Det er også mulig å få en myndig (for eksempel en foresatt), til å foreta handelen for deg. Vi inngår ikke avtaler med mindreårige (under 15 år) uten foresattes godkjenning.

 

Forbrukerkjøp er blant annet regulert i forbrukerkjøpsloven, angrerettloven, markedsføringsloven, personopplysningsloven og e-handelsloven. Følg lenkene til disse lovene hvis du vil ha mer informasjon om dine rettigheter og plikter ved kjøp. Salgsbetingelsene og annen informasjon på Kaffedrop.no er bare tilgjengelig på norsk.

 

Der det i disse salgsbetingelsene stilles krav til skriftlighet, er dette oppfylt ved bruk av e-post og/eller tekstmelding til mobiltelefon (SMS).

 

Bestilling og avtale

Din bestilling er bindende når bestillingen er registrert på vår server (datamaskin). Vi er samtidig bundet av din bestilling hvis denne ikke avviker fra det som er tilbudt av oss i vår nettbutikk. Du har likevel rett til å gå fra kjøpet i henhold til lov om angrerett, se nærmere informasjon under. Når vi mottar din bestilling, vil vi bekrefte ordren og sende en automatisk bekreftelse til deg. Les nøye gjennom ordrebekreftelsen når du mottar den. Det er viktig at du undersøker om ordrebekreftelsen er i overensstemmelse med bestillingen.

 

Avvik mellom din bestilling og ordrebekreftelsen anses som et nytt tilbud fra oss, som du kan akseptere eller takke nei til. Du har likevel rett til å gjøre gjeldende din opprinnelige bestilling såfremt denne er i samsvar med det vi har tilbudt. Unntak kan forekomme, for eksempel ved åpenbare prisingsfeil - se avsnittet nedenfor om Priser.